Dt 07.03.2019


Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur një aksion në Bashkinë e Roskovecit. IKMT do të prishë pesë objekte. Aksioni i IKMT është në ndihmë te Bashkisë së Roskovecit në kuadër të rikualifikimit urban të qendrës së qytetit. Në aksionin që është planifikuar të zgjasë dy ditë do të prishen pesë objekte me madhësi të ndryshme dhe me funksione magazinimi dhe tregtimi. Objektet janë shpronësuar me VKM.

Rroskove2

Rroskovec1


Rroskovec3