AOS takim me DRIKMT Fier mbi projektin “Investigimi i krimeve ndaj faunës së egër në Shqipëri”

DRIKMT Fier ka pritur ditën e sotme, datë 15.02.2024 përfaqësuesit e Shoqatës Ornitologjike të Shqipërisë (AOS), pjesë e rrjetit Ballkan Detoxlife, të cilët po zhvillojnë projektin INVESTIGIMI I KRIMEVE NDAJ FAUNËS SË EGËR NË SHQIPËRI.

Gjatë takimit, në fjalën e tij Z.Erald Xeka u shpreh se AOS zgjodhi DRIKMT Fier për shkak të rezultateve pozitive që sektori i pyjeve🌳ka patur në kontrollin dhe marrjen e masave ndaj kundravajtësve të gjuetisë së paligjshme.

DRIKMT Fier është e gatshme të bashkëpunojë me të gjithë aktorët institucional dhe shoqërinë civile në mbrojtjen dhe parandalimi e gjuetisë paligjshme të faunës së egër dhe 🌲🌳.