Dita Botërore të Shkretëtirëzimit, DRIKMT Tiranë zhvillon fushatë ndërgjegjësimi

Në kuadër të Ditës Botërore të Shkretëtirëzimit dhe thatësirës, DRIKMT Tiranë organizoi një fushatë ndërgjegjësimi, për mbrojtjen dhe dhënien e kontributit nga qytetarët për mbrojtjen e tokave pyjore dhe bujqësore.