DRIKMT Gjirokastër heq inertet nga toka bujqësore pas ankesës së ardhur në e-Albania

DRIKMT Gjirokastër ka zbritur në terren për zgjidhjen e ankesës së ardhur përmes portalit e-Albania ku një shtetas akuzohej se kishte hedhur inerte në tokë bujqesore.

Pas verifikimit në vend dhe zgjidhjes së situatës, inertet e hedhura u sistemuan me mjetet e Bashkisë Gjirokastër, duke e kthyer rrugën në gjendjen e mëparshme dhe plotësisht të aksesueshme për lëvizje.