DRIKMT Gjirokastër, inspektim për ruajtjen e vlerave historike të qytetit muze

DRIKMT Gjirokastër në bashkëpunim me Drejtorinë Rajonale të Trashëgimisë Kulturore dhe IMT, kanë kryer inspektime për parandalimin e ndërtimeve që prishin strukturën e qytetit.

Ky inspektim i cili synon ruajtjen e vlerave historike të qytetit muze, do të vazhdojë edhe në ditët në vijim.