DRIKMT Shkodër kontroll në Vaun e Dejës për prerjen e paligjshme të pyjeve

Në zbatim të planit për muajin prill, vijon puna në sektorin e inspektimit të pyjeve në DRIKMT- Shkodër, për kontrollin dhe monitorimin në akset rrugore Laç – Vau i Dejës – Karmë-Pukë mbi transportin e paligjshëm të materialit drusor dhe prodhimeve të dyta pyjore!