IKMT dhuron gjak për t’iu ardhur në ndihmë pacientëve që vuajnë nga Talasemia

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit iu përgjigj pozitivisht thirrjes së Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut për t’iu ardhur në ndihmë pacientëve me Talasemi!

Ditën e sotme inspektorët dhe punonjësit e IKMT iu nënshtruan dhurimit të gjakut në mjediset e institucionit, për pacientët që vuajnë nga Talasemia.