Bregdeti i Lirë: Hapësira për të gjithë !

IKMT do të vijojë angazhimin në mënyrë serioze dhe të vazhdueshme për garantimin e një sezoni të suksesshëm turistik, në funksion të kontrollit dhe të mbrojtjes së mjedisit dhe territorit përgjatë gjithë vijës bregdetare.