Inspektor- Sektori i Monitorimit dhe Analizës së Riskut në Drejtorinë e Inspektimit të Pyjeve në Inspektoratin Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit

Përshkrimi përgjithësues i punës për pozicionin/et si më sipër është: Është përgjegjës dhe zbaton detyrat e Drejtorisë përkatëse në ushtrimin e detyrave funksionale. Është përgjegjës për organizimin dhe për cilësinë e efektivitetit të veprimtarisë së punës së tij. Merr pjesë në aktivitete trajnuese, të cilat ndikojnë në përmirësimin dhe kualifikimin profesional. Kontrollon zbatimin e dispozitave […]

Specialist (Inspektor)

Specialist (Inspektor) – Sektori i Inspektimit të Territorit në Drejtorinë Rajonale të Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit, Tiranë Arsimimi: Shkenca të Inxhinierisë së Ndërtimit/Arkitekturës dhe në Shkenca Juridike Dokumentacioni i nevojshëm: CV Diplomë (përfshirë edhe diplomën Bachelor). Për diplomat e marra jashtë Republikës së Shqipërisë të përcillet njehsimi nga Ministria e Arsimit dhe e […]

Inspektor – Sektori i Burimeve Natyrore  dhe Produkteve të Ndërtimit në Drejtorinë Inspektimit të Territorit dhe Planifikimit të Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit.

“Inspektor” – Sektori i Burimeve Natyrore  dhe Produkteve të Ndërtimit në Drejtorinë Inspektimit të Territorit dhe Planifikimit të Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit.   Arsimimi: Master Profesional ose Shkencor në fushat e drejtësisë, inxhinierisë së ndërtimit, artitekturës, urbanistikës, konstruksionit, transportit, teknologjisë së materialeve, gjeologjisë, hidrologjisë dhe mjedisit. Dokumentacioni i nevojshëm: CV Fotokopje të diplomës (përfshirë edhe diplomën Bachelor). […]

16 shkurti “Dita e inxhinierit të pyjeve”

16 shkurti u shpall si “DITA E INXHINIERIT TE PYJEVE”, pasi në këtë datë në vitin 1964 u diplomuan inxhinierët e parë nga Fakulteti i Pyjeve. Mirënjohje dhe respekt për punën e brezit të parë të inxhinierve dhe të gjithë specialisteve të pyjeve që kanë kontribuar me profesionalizëm në Pylltarinë shqiptare.   Inspektorati Kombëtar i […]

Aksion i IKMT dhe Policisë së Shtetit për çlirimin e hapësirave përgjatë rrugëve kombëtare

Inspektorati i Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit me mbështetjen e Policisë së Shtetit po çliron hapësirat përgjatë rrugëve kombëtare nga ndërhyrjet dhe zhvillimet e kundërligjshme. Ndalohen me ligj vendgrumbullimet e mjeteve motorike, rimorkiove, si dhe të pjesëve të tyre të këmbimit, mjeteve të dala jashtë përdorimit përgjatë rrugëve. Gjatë fazës së parë të këtij procesi […]

Autostrada Tiranë-Durrës/IKMT dhe Policia e Shtetit aksion për çlirimin e vendgrumbullimeve të automjeteve

Inspektorati i Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit me mbështetjen e Policisë së Shtetit po çliron hapsirat përgjatë rrugëve kombëtare nga ndërhyrjet dhe zhvillimet e kundërligjshme. Ndalohen me ligj vendgrumbullimet e mjeteve motorike, rimorkiove, si dhe të pjesëve të tyre të këmbimit, mjeteve të dala jashtë përdorimit përgjatë rrugëve. Gjatë fazës së parë të këtij procesi […]

Zv.kryeministrja Belinda Balluku prezanton krijimin e Task Forcës për ujërat e ndotura

Zv.kryeministrja Belinda Balluku ka prezantuar nga Durrësi krijimin e Task Forcës së dedikuar për kontrollin e menaxhimit të ujërave të ndotura në sektorin e turizmit bregdetar, për të mbrojtur e përmirësuar cilësinë e ujërave larës në plazhet buzë detit, liqeneve apo lumenjve. Në prag të nisjes së sezonit turistik 2024, do të imponohet me çdo […]

Aksioni “Unaza e madhe”, shembet një ndërtesë 5-katëshe në lotin e parë, Laprakë

Në kuadër të projektit “Unaza e Madhe”, Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka vijuar punën për aksionin në lidhje me shembjen e objekteve të ndërtuara në kundërshtim me ligjin dhe me VKM shpronësimi. Ditën e sotme, datë 13.02.2024 është shembur një ndërtesë 5 katëshe në Lotin e parë, në zonën e Laprakës me vendim […]