Tabelat e paligjshme/IKMT dhe Policia e Shtetit aksion në pikat kufitare

Prej datës 05.02.2024- 15.02.2024  Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit në bashkëpunim me Policinë e Shtetit është angazhuar me kohë të plotë dhe ka kryer aksionin për objekte/tabela të paligjshme në akset kryesore rrugore drejt shtatë pikave të kalimit kufitar të Republikës së Shqipërisë. Qëllimi i këtij aksioni të zhvilluar nga IKMT është rritja e […]