DRIKMT Berat dhe Policia Dimal, kontroll dhe masë administrative ndaj subjektit pa leje

Gjatë ditës së djeshme, me datë 08.04.2024, Drejtoria Rajonale e IKMT Berat sektori i inspektimit mjedist dhe ujrave në bashkpunim me stacionin e Policisë Dimal, ushtroi kontroll në subjektin “Shpiragu”, nga ku u konstatua se subjekti ushtronte aktivitetin pa leje perkatëse. Në vijim ndaj subjektit u mor masë administrative.