• Foto
  • Video

IKMT Sot

Kryeinspektorja e IKMT, Dallëndyshe Bici, sot në një takim me përfaqësues të Inspektoratit të Kosovës dhe Ministrisë së Mjedisit e Planifikimit Hapësinor 05/04/2018

Kryeinspektorja e IKMT, Dallëndyshe Bici, sot në n…