DRIKMT Dibër, inspektim për prerjen e paligjshme të lëndës drusore dhe ndotjen e mjedisit

DRIKMT Dibër vijon me inspektimet në kuadër të parandalimit dhe godites së prerjes së paligjshme të lëndës drusore, ndërtimeve informale dhe ndotjes së mjedisit.

Nga këto inspektime deri tani nuk janë konstatuar shkelje.