DRIKMT Gjirokastër, kontroll për parandalimin e gjuetisë së paligjshme dhe prerjes së pyjeve në Picar

DRIKMT Gjirokastër ka kryer kontroll për parandalimin  gjuetisë së paligjshme dhe prerjes së paligjshme të druve të zjarrit. Inspektorët e sektorit të pyjeve kanë ushtruar kontroll në ekonnominë pyjore Picar-Kolonjë-Golem.

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit u bënë thirrje qytetarëve të tregohen të kujdesshëm dhe të kujdesen për ambjentin që i rrethon.