DRIKMT Lezhë dhe Fier, inspektim për prerjen e lëndës drusore

DRIKMT Lezhë dhe Fier kanë kryer inspektim ne zonat pyjore, për monitorimin e gjutisë së paligjshme dhe prerjen e lëndës drusore.

Konkretisht u inspektua në Peshtan-Cakran në Bashkinë Fier dhe Selitë në Bashkinë Lezhë, ku nuk u konstatuan vatra zjarri apo shkelje të tjera ligjore.