DRIKMT Tiranë, Iftar me miq dhe të ftuar për Muajin e Shenjtë të Ramazanit

DRIKMT Tiranë ka organizuar mbrëmjen e sotme Iftar me inspektorë, punonjës, miq dhe qytetarë të tjerë të ftuar, me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit!