Dita Ndërkombëtare e Tokës/ Nxënësit e “Jakov Xoxës” së bashku me DRIKMT Fier mbjellin pemë

Sektori i Inspektimit Pyjor pranë DRIKMT Fier ne bashkëpunim me ZVA Fier së bashku me nxënësit dhe mësuesit e shkollës artistike “Jakov Xoxa” zhvilluan një aktivitet në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës.

Gjatë këtij aktiviteti inspektorët dhe nxënësit mbollën pemë në mjediset e shkollës “Jakov Xoxa”.